dePresno og RiksTV tenner lys i natten

I år foregår OL midt på natten. RiksTV oppfordrer derfor det norske folk til å stå opp for dele de uforglemmelige idrettsøyeblikkene.

EKKO ble engasjert av RiksTV og Hyper for å fasiliterte det musikalske arbeidet i prosjektet.  Det ble tidlig i prosessen gjort tydelig at musikken ville stå sentralt i denne kampanjen, noe som gjør vår oppgave desto mer spennende.

Vi fikk heldigvis med oss den fantastiske artisten dePresno (via Made Management), som sammen med Odd Martin Skålnes og Silja Sol skrev og produserte låten «Det lysner» (gis ut på Sony Music). dePresno, som vanligvis synger på engelsk, sier at målet da de skrev sangen var å lage en låt som klarte å fange det veldig konkrete øyeblikket med morgenstemning. Han innrømmer også at det å skrive på norsk var en ganske skummel greie.

– Jeg er veldig fornøyd med balansen vi havnet på. «Det lysner» er en låt med en hel del morgenstemning, lys og kos, sier dePresno.

"Innimellom blir det laget reklamekampanjer der stemninger i bilder og musikk smelter sammen og får fortelle en historie på egenhånd."

Også dePresnos manager Per Mygland i Made er fornøyd med resultatet, og ser positivt på denne typen samarbeid mellom artist og merkevare.

– Innimellom blir det laget reklamekampanjer der stemninger i bilder og musikk smelter sammen og får fortelle en historie på egenhånd. RiksTV sin OL-kampanje er et slikt tilfelle, og det er veldig givende for en artist å bidra i en kampanje der musikken blir satt så til de grader i fokus, sier Per Mygland.

Det er selskapet Bacon som har stått for produksjonen, sammen med den prisbelønte svenske regissøren Tobias Granström.