I Telia sin nye kampanje i “Music Freedom”-konseptet, går de vitenskapens vei for å finne ut hva slags musikk Ole Paus, Lars Vaular og Margaret Berger egentlig liker ved å måle hjerneaktiviteten deres når de hører på ulike musikksjangere.

– Svært mange av våre kunder er lidenskapelig opptatt av musikk og  streamer mer enn noen sinne. Det er derfor viktig for oss i Telia å gjøre musikk tilgjengelig for så mange som mulig, uten at man trenger å bruke dataen i abonnementet. Men hvor bevisst er vi egentlig vår egen musikksmak? Dette ønsket vi å finne ut av. Ved å benytte oss av teknologi og forskning kunne vi finne svarene på dette, og hvem er bedre å teste dette på enn de som livnærer seg av musikken, sier markedsjef Ingvild Stubhaug-Steg i Telia i en pressemelding.

DDB står bak kampanjen, filmene er produsert av Bacon OSL og EKKO leverte artistene.

Se filmene nedenfor for å finne ut hva resultatet av testene ble.