EKKO etablerer sin rolle som spesialistbyrå innen musikk og merkevaresamarbeid via ERNÖs kampanje for Fjordlands nye produktserie “Litt Mat”.

I ERNÖ sin kampanje for Fjordlands nye produktserie “Litt Mat” stod EKKO for utvikling, produksjon og utgivelse av musikken til kampanjen. Musikkstrategi er en viktig del av enhver reklamekampanje som benytter seg av et musikalsk lydspor, og her bidro EKKO med erfaring og ekspertise for å levere en tidsriktig og sterk poplåt som representerte produktet, rettet seg mot riktig målgruppe, og som forsterket kommunikasjonen til både merkevare og produkt.

“Vår oppgave var å tolke kundens visjon ovenfor våre musikalske samarbeidspartnere, finne rette produsenter, låtskrivere og artister for jobben, og sørge for en profesjonell gjennomføring og levering. ERNÖ og Fjordland ga oss i EKKO den tilliten vi trengte for å gjennomføre det som ble en av de mest grundige, omfattende og tidseffektive leveringene av en helt ny låt av dette kaliberet til en Norsk reklamefilm.” forteller Music Supervisor og Partner i EKKO, Joachim Alte.

“Vi er stolte av resultatet og storfornøyde med samarbeidet med ERNÖ og Fjordland.” sier Alte.

Les mer om prosjektet hos Kreativt Forum og se musikkvideoen til “Litt Å Gi Deg” her: